Over Wessels

Wessels is Gertha Wessels. Mevrouw 'pixeltje-precies'. Al meer dan 20 jaar grafisch vormgever, een bulk aan ervaring dus. Liefhebber van strakke typografie en dol op lettertypes. Ik luister naar de opdrachtgever, ben flexibel, betrouwbaar en lever snel werk.

Als ik niet werk, doe ik een beetje volleybal, beetje yoga en veel wandelen met de hond.


Over Ontwerpt

Al 23 jaar kijkt Wessels Ontwerpt met een frisse blik naar je vraag of idee. Mijn uitdaging: het overbrengen van jouw boodschap in een krachtig, treffend en creatief ontwerp in logo’s, huisstijl, websiteontwerp, magazines, jaarverslagen, reclame- en promotiemateriaal, etc.

De opdrachtgevers van Wessels Ontwerpt zijn heel divers. Van gemeentelijke, commerciële, maatschappelijke en culturele instanties, tot particulieren en verenigingen.

Over Jacks

Het is al vaak gezegd: een hond op kantoor zorgt voor minder stress op de werkvloer. Nu valt het met de stress reuze mee, maar mien Jackie Brown zorgt zeker voor gezelligheid, verplichte beweging en ontspanning. Is soms wat opdringerig (NIET LIKKEN!!!) maar heeft dan ook veel liefde te geven. Als het moet blijft ze keurig op haar plaats... Heeft haar eigen Instagramaccount; jackiebrown.tx


"Het Texelfonds wil een kwalitatief hoogstaande uitstraling hebben. Daarom hebben wij gekozen voor Gertha als onze vaste vormgeefster."

Jan Beijert - Texelfonds