wessels.

Wessels, dat is Gertha Wessels. Mevrouw ‘pixeltje-precies’. Ervaren grafisch vormgever die zich graag blijft ontwikkelen. Liefhebber van strakke typografie en dol op lettertypes. Ik luister naar je, ben flexibel, betrouwbaar, let op details en werk snel.

Gertha Wessels

Mijn expertise: het overbrengen van jouw boodschap in een krachtig, treffend en creatief ontwerp. In logo-ontwerp, huisstijl, ontwerp van websites, fotografie, het maken en leveren van promotiemateriaal, verpakkingen, opmaak van magazines, jaarverslagen, menukaarten, presentaties, reclameborden, ansichtkaarten – noem maar op.

diensten.

logo grijs

logo-ontwerp.

Wil je een compleet nieuw logo, of je oude logo ‘opknappen’? Wessels Ontwerpt doet het voor je. Een logo dat aanspreekt, trekt klanten. Het laat zien waar je bedrijf voor staat en zegt iets over jouw product of dienst. Zo doet het bijna ongemerkt heel belangrijk werk voor je.

drukwerk grijs

drukwerk.

Drukwerk trekt de aandacht. De mogelijkheden zijn eindeloos: flyers, folders, posters, magazines, boeken, etiketten, spandoeken. Bedenk het maar. En bijna alles is mogelijk: papiersoorten en -diktes zijn er in overvloed en zelfs drukken op hout, glas of metaal is geen probleem. Ik help je graag de juiste keuze te maken.

website grijs

website.

Je nieuwe website moet er niet alleen professioneel uitzien, met een doordacht ontwerp en aansprekende foto’s. Je wilt ook dat hij het goed doet op desktop, tablet én mobiel. Bij mij geen kant-en-klare templates, maar een uniek ontwerp dat past bij jouw wensen. Met pakkende SEO-geoptimaliseerde webteksten zodat je goed gevonden wordt en natuurlijk de beste techniek.

fotografie grijs 2

fotografie.

Heel belangrijk voor een eigen stijl zijn foto’s die jouw verhaal vertellen. Wessels Ontwerpt maakt bedrijfs-, natuur-, interieur- en productfoto’s voor websites, folders en magazines. Zo weet je zeker dat je beeldmateriaal echt bij je past en van de juiste kwaliteit is voor drukwerk en/of digitaal gebruik.

ballonhond grijs

en al dat andere

Ik omring me graag met creatieve specialisten voor diensten die ik beter kan uitbesteden: tekstschrijvers, illustratoren, signmakers en digitale experts. Wessels Ontwerpt begeleidt dat proces of brengt je met ze in contact.

werkwijze.

Ons startpunt is een goed gesprek. Het is belangrijk dat ik weet wat je wilt uitstralen en naar wie. Wat je wilt bereiken. Als je besluit dat ik iets moois voor je mag creëren ga ik aan het werk. Ik stuur je een voorstel en samen schaven we het bij tot het helemaal goed is. Daarna gaat het in productie. Easy peasy.

Wat is jouw project? Bel 06 8392 4313